Preview Mode Links will not work in preview mode

Under overflaten fra Cappelen Damm

Oct 1, 2021

Hvordan kan man leve videre når barnet ditt blir drept? Hvordan er det å leve med en spilleavhengig mann? Hvorfor velger journalist og forfatter Marte Spurkland å intervjue åtte mennesker som har gjennomgått enorme kriser rett etter at hun har mistet faren sin til kreft og Koronaen har stengt ned landet? Martin...


Oct 1, 2021

Hvis du fantaserer om Tante Gerd. Naken. Med kransekake på hodet. Er det galt? Martin Giæver besøker psykologen Kirsten og legen Astrid som har skrevet boka "Helt ærlig" der de forteller om tvangstanker og magisk tenkning.


Oct 1, 2021

Martin Giæver besøker Abid Raja på kontoret. Han forteller de sterke historiene fra en barndom full av fysisk og psykisk vold. Her leser han fra sin egen bok og vi får høre om da en ung Raja kunne endt opp som drapsmann.


Sep 30, 2021

Martin Giæver reiser hjem til den folkekjære artisten i Indre Østfold som har flyttet inn i nytt hus. Der får han servert kaffe, kanelboller, diktopplesing og Trygve Skaugs nyeste låt. Skaug fremfører også supportersangen han selv har skrevet, og så får Skaug selv servert en rørende overraskelse.


Sep 27, 2021

Else Kåss Furuseth tar turen hjem til Martin Giæver for å hjelpe ham med å plukke ut gjester til podkasten.